Girl Times

Tavasz várunk! :)

2012 filmjei

A tetovált lány

A titkok soká élnek. Negyven évvel ezelőtt egy családi ünnepség közben eltűnt a nagyhatalmú Vanger-klán egyik tagja, Harriet. Az idős milliárdos meg van róla győződve, hogy unokahúgát meggyilkolták, ezért felbérel egy állás nélkül maradt újságírót, hogy járjon utána az ügynek. A férfi (Daniel Craig) nyomozni kezd, és segítséget is talál egy tehetséges komputerhacker (Rooney Mara) személyében. Közös kutatásuk túl sok érdeket sért és rég eltemetett titkot fenyeget, és újabb gyilkosságra derít fényt.


Hozzá szólás:
Nekem az elmúlt két év premierjei közül ez a film tetszett majdhogynem a legjobban. ( Mert leges legjobban a Fűrész 7. és a Végső állomás 5. tetszett) A színészek profik. Erre nincs más szó. Profik és kész. Rooney Mara annyira királyul néz ki, hogy erre nincsenek szavak. Az egész film elejétől a végéig hozza a formályát. Egy perc nem volt amit untam.

Sherlock Holmes - árnyjáték
http://www.egyklikkfilmek.com/wp-content/uploads/2012/01/sherlock_holmes_downey_2.jpg

A világ leghíresebb és legokosabb magándetektívje (Robert Downey Jr.) visszatér - és vár rá néhány nagy meglepetés. Végre emberére akad, nyomába eredhet annak a zseniális bűnözőnek, aki mindarra képes, amire ő csak a rossz szolgálatában. Moriarty professzor (Jared Harris) lelkiismeret-furdalás nélkül követi el a legvadabb bűntényeket. Ha érdekei úgy kívánják, még az osztrák koronaherceget is képes meggyilkolni.
Miközben Watson (Jude Law) az esküvőjére készül, társa nyakig merül az ügybe, és nemcsak a doktort, hanem saját, szintén zseniális bátyját (Stephen Fry) és egy gyönyörű, de veszélyes jósnőt (Noomi Rapace) is magával ránt. Egész Európán keresztül folyik az üldözés, és a professzor egy lépéssel mindig előttük jár.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 6
Heti: 16
Havi: 93
Össz.: 187 624

Látogatottság növelés
Oldal: 2012 filmjei
Girl Times - © 2008 - 2024 - girltimes.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »